Suport për blerje !

Pistolete gozhdesh me 2 bateri 18V/5.0 Ah me motor pa karboncina 50-90 mm

99,000 L

Pistolete gozhdesh me 2 bateri 18V/5.0 Ah me motor pa karboncina 50-90 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Pistolete gozhdesh me 2 bateri 18V/5.0 Ah me motor pa karboncina 50-90 mm 99,000 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pistolete gozhdesh me 2 bateri 18V/5.0 Ah me motor pa karboncina 50-90 mm