Suport për blerje !

Pistolete Dadiçekesh me bateri 1/2”/305 Nm me motor pa karboncina (vetem trup)

38,500 L

Pistolete Dadiçekesh me bateri 1/2”/305 Nm me motor pa karboncina (vetem trup)

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Pistolete Dadiçekesh me bateri 1/2''/305 Nm me motor pa karboncina (vetem trup) 38,500 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pistolete Dadiçekesh me bateri 1/2”/305 Nm me motor pa karboncina (vetem trup)