Pistolete dadicekesh me ajer 1/2 ” / 320 Nm

Pistolete dadicekesh me ajer 1/2 ” / 320 Nm

4,790 L

Marka:BORMANN

Pistolete dadicekesh me ajer 1/2 ” / 320 Nm

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pistolete dadicekesh me ajer 1/2 ” / 320 Nm