Suport për blerje !

Pistolete Dadiçekesh elektrike 3/4″ 850 W / 620 Nm

89,500 L

Pistolete Dadiçekesh elektrike 3/4″ 850 W / 620 Nm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Pistolete Dadiçekesh elektrike 3/4" 850 W / 620 Nm 89,500 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pistolete Dadiçekesh elektrike 3/4″ 850 W / 620 Nm