Pistolete dadicekesh 1/2” me bateri 20V, 100-400Nm PRO LINE (vetem trup)

Pistolete dadicekesh 1/2” me bateri 20V, 100-400Nm PRO LINE (vetem trup)

13,900 L

Marka:BORMANN

Pistolete dadicekesh 1/2” me bateri 20V, 100-400Nm PRO LINE (vetem trup)

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pistolete dadicekesh 1/2” me bateri 20V, 100-400Nm PRO LINE (vetem trup)