Pistolete boje elektrike, HVLP 650W – 800ml-1100ml/min – ?1,5mm

Pistolete boje elektrike, HVLP 650W – 800ml-1100ml/min – ?1,5mm

3,990 L

Marka:BORMANN

Pistolete boje elektrike, HVLP 650W – 800ml-1100ml/min – ?1,5mm

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pistolete boje elektrike, HVLP 650W – 800ml-1100ml/min – ?1,5mm