Suport për blerje !

Perzjerese Kolli Elektrike 1010W / MXE 1000

23,900 L

Perzjerese Kolli Elektrike 1010W / MXE 1000 + Shufer WR2120x600 M14

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Perzjerese Kolli Elektrike 1010W / MXE 1000 23,900 L
Brand:FLEX

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

497290

FLEX – 0