Suport për blerje !

Perzierse Kolli 1600 W me shufer 160 mm

27,900 L

Perzierse Kolli 1600 W me shufer 160 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Perzierse Kolli 1600 W me shufer 160 mm 27,900 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Perzierse Kolli 1600 W me shufer 160 mm