Suport për blerje !

PB500 – Thike korrese bari 300mm – Gjeresia 3mm , Gjatesia 25.4mm

890 L

PB500 – Thike korrese bari 300mm – Gjeresia 3mm , Gjatesia 25.4mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
PB500 - Thike korrese bari 300mm - Gjeresia 3mm , Gjatesia 25.4mm 890 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

PB500 – Thike korrese bari 300mm – Gjeresia 3mm , Gjatesia 25.4mm