Suport për blerje !
Ofertë!

Pastrues me rere me depozite 40 lt me zorre 2.5 m

Çmimi origjinal qe: 31,260 L.Çmimi i tanishëm është: 23,500 L.

-25%

Pastrues me rere me depozite 40 lt me zorre 2.5 m

Pastrues me rere me depozite 40 lt me zorre 2.5 m 31,260 L Çmimi origjinal qe: 31,260 L.23,500 LÇmimi i tanishëm është: 23,500 L.
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pastrues me rere me depozite 40 lt me zorre 2.5 m