Suport për blerje !

Ngrohes mural me 2 rezistenca kuarc 1200W, gri

1,990 L

Ngrohes mural me 2 rezistenca kuarc 1200W, gri

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Ngrohes mural me 2 rezistenca kuarc 1200W, gri 1,990 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Ngrohes mural me 2 rezistenca kuarc 1200W, gri