Mprehese elektrike multifunksionale 65W (per punto/dalta/thika/gershere)

Mprehese elektrike multifunksionale 65W (per punto/dalta/thika/gershere)

5,900 L

Marka:BORMANN

Mprehese elektrike multifunksionale 65W (per punto/dalta/thika/gershere)

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Mprehese elektrike multifunksionale 65W (per punto/dalta/thika/gershere)