Suport për blerje !
Ofertë!

Motosharre me benzine 45.6 cc 2.4 HP 45 cm

Çmimi origjinal qe: 31,110 L.Çmimi i tanishëm është: 25,500 L.

-18%

Motosharre me benzine 45.6 cc 2.4 HP 45 cm

Motosharre me benzine 45.6 cc 2.4 HP 45 cm 31,110 L Çmimi origjinal qe: 31,110 L.25,500 LÇmimi i tanishëm është: 25,500 L.
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motosharre me benzine 45.6 cc 2.4 HP 45 cm