Motosharre me bateri 36V, shpate 35 cm, zinxhir 3/8” (vetem trup)

Motosharre me bateri 36V, shpate 35 cm, zinxhir 3/8” (vetem trup)

33,900 L

Marka:HIKOKI

Motosharre me bateri 36V, shpate 35 cm, zinxhir 3/8” (vetem trup)

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motosharre me bateri 36V, shpate 35 cm, zinxhir 3/8” (vetem trup)