Suport për blerje !

Motosharre krasitese me benzine 25.4cc, Fuqia 1.1 Hp, shpate 25 cm, Zinxhir 3/8’’, 1.3mm + Vaj mishele 2T HP- 1 Lt

17,600 L

PC3100 + 5878085-11
Motosharre krasitese
me benzine 25.4cc,
Fuqia 1.1 Hp, shpate 25 cm,
Zinxhir 3/8’’, 1.3mm
+ Vaj mishele 2T HP- 1 Lt

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Motosharre krasitese me benzine 25.4cc, Fuqia 1.1 Hp, shpate 25 cm, Zinxhir 3/8’’, 1.3mm + Vaj mishele 2T HP- 1 Lt 17,600 L
Brand:NAKAYAMA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

PC3100 + 5878085-11
Motosharre krasitese
me benzine 25.4cc,
Fuqia 1.1 Hp, shpate 25 cm,
Zinxhir 3/8’’, 1.3mm
+ Vaj mishele 2T HP- 1 Lt

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Motosharre krasitese me benzine 25.4cc, Fuqia 1.1 Hp, shpate 25 cm, Zinxhir 3/8’’, 1.3mm + Vaj mishele 2T HP- 1 Lt”