Suport për blerje !

Motosharre 25.4 cc, 1.4 Hp, 1/4″ 0.043

25,900 L

Motosharre 25.4 cc, 1.4 Hp, 1/4″ 0.043

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Motosharre 25.4 cc, 1.4 Hp, 1/4" 0.043 25,900 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motosharre 25.4 cc, 1.4 Hp, 1/4″ 0.043

MOTOSHARRE KRASITESE
ME BENZINE
• Motor me 2 kohe 25.4 cc
• Fuqia 1.4 HP
• Shpata 25 cm
• Zinxhiri 1/4 “ -1.1 mm (56T)
• Pesha 2.9 K