Suport për blerje !
Ofertë!

Motopsharre me benzine 39.6 cc 2 Hp 40 cm

Çmimi origjinal qe: 32,850 L.Çmimi i tanishëm është: 22,500 L.

-32%

Motopsharre me benzine 39.6 cc 2 Hp 40 cm

Motopsharre me benzine 39.6 cc 2 Hp 40 cm 32,850 L Çmimi origjinal qe: 32,850 L.22,500 LÇmimi i tanishëm është: 22,500 L.
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motopsharre me benzine 39.6 cc 2 Hp 40 cm