Suport për blerje !

GBC5624421 – Motokose me benzine 62 cc,

15,900 L

MOTOKOSE ME BENZINE GBC5624421

 • Zhvendosja: 62cc
 • Fuqia e vlerësuar: 2.4Kw (3.8HP)
 • Shpejtësia maksimale: 9000 rpm
 • Rruga maksimale e prerjes: 480 mm
 • Astar bobine: 2.4mmx4m
 • Diametri i tehut: 255 mm (3 dhëmbë)
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit: 1200 ml
 • Motor i fuqishëm me 2 goditje
 • Me 2 funksione: prerëse
 • Prerës motor me ftohje me ajër, një cilindër
 • Paketuar sipas kutisë me ngjyra
Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
GBC5624421 - Motokose me benzine 62 cc, 15,900 L
Brand:INGCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

 • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

MOTOKOSE ME BENZINE GBC5624421

MOTOKOSE ME BENZINE GBC5624421

 • Zhvendosja: 62cc
 • Fuqia e vlerësuar: 2.4Kw (3.8HP)
 • Shpejtësia maksimale: 9000 rpm
 • Rruga maksimale e prerjes: 480 mm
 • Astar bobine: 2.4mmx4m
 • Diametri i tehut: 255 mm (3 dhëmbë)
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit: 1200 ml
 • Motor i fuqishëm me 2 goditje
 • Me 2 funksione: prerëse
 • Prerës motor me ftohje me ajër, një cilindër
 • Paketuar sipas kutisë me ngjyra

Informacion shtesë

Brand

Ingco

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “GBC5624421 – Motokose me benzine 62 cc,”