Suport për blerje !

MODEL3 – Pompe lavazhi RW18.20/ 200 bar 18 l/min 10 HP

110,000 L

Pompe lavazhi RW18.20/ 200 bar 18 l/min 10 HP

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
MODEL3 - Pompe lavazhi RW18.20/ 200 bar 18 l/min 10 HP 110,000 L

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pompe lavazhi RW18.20/ 200 bar 18 l/min 10 HP