Mini Trapan 400 W, 10 mm

Mini Trapan 400 W, 10 mm

3,900 L

Marka:BORMANN

Mini Trapan 400 W, 10 mm

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Mini Trapan 400 W, 10 mm