Suport për blerje !

Matrapik SDS-Plus me dalte 730 W, 2.7 J

18,500 L

Matrapik SDS-Plus me dalte 730 W, 2.7 J

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Matrapik SDS-Plus me dalte 730 W, 2.7 J 18,500 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik SDS-Plus me dalte 730 W, 2.7 J