Suport për blerje !

Matrapik SDS-Plus me bateri 20V, 2.2 J (vetem trup)

19,500 L

Matrapik SDS-Plus me bateri 20V, 2.2 J (vetem trup)

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Matrapik SDS-Plus me bateri 20V, 2.2 J (vetem trup) 19,500 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik SDS-Plus me bateri 20V, 2.2 J (vetem trup)