Matrapik SDS-Plus me bateri 20 V, 1.1 J (vetem trup)

Matrapik SDS-Plus me bateri 20 V, 1.1 J (vetem trup)

7,900 L

Marka:BORMANN

Matrapik SDS-Plus me bateri 20 V, 1.1 J (vetem trup)

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik SDS-Plus me bateri 20 V, 1.1 J (vetem trup)