Suport për blerje !

Matrapik SDS Plus me bateri 18 V / 2.6 J me motor pa karboncina (vetem trup)

39,900 L

Matrapik SDS Plus me bateri 18 V / 2.6 J me motor pa karboncina (vetem trup)

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Matrapik SDS Plus me bateri 18 V / 2.6 J me motor pa karboncina (vetem trup) 39,900 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik SDS Plus me bateri 18 V / 2.6 J me motor pa karboncina (vetem trup)