Suport për blerje !

Matrapik SDS-Plus me 3 funksione 720 W, 3.5 J motor vertikal

39,900 L

Matrapik SDS-Plus me 3 funksione 720 W, 3.5 J motor vertikal

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Matrapik SDS-Plus me 3 funksione 720 W, 3.5 J motor vertikal 39,900 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik SDS-Plus me 3 funksione 720 W, 3.5 J motor vertikal