Suport për blerje !

Matrapik SDS-Plus me 2 mandrino 850W, 3J

22,500 L

Matrapik SDS-Plus me 2 mandrino 850W, 3J

Matrapik SDS-Plus me 2 mandrino 850W, 3J 22,500 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik SDS-Plus me 2 mandrino 850W, 3J