Matrapik SDS-Plus me 2 bateri 18V/5.0 Ah 3.2 J

Matrapik SDS-Plus me 2 bateri 18V/5.0 Ah 3.2 J

89,900 L

Marka:HIKOKI

Matrapik SDS-Plus me 2 bateri 18V/5.0 Ah 3.2 J + adaptor per nxjerrjen e pluhurit

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik SDS-Plus me 2 bateri 18V/5.0 Ah 3.2 J  + adaptor per nxjerrjen e pluhurit

DH18DPC-WUZ

HIKOKI