Suport për blerje !
Ofertë!

Matrapik SDS Plus me 2 bateri 18 V, 5.0 AH, 2.6 J me motor pa karboncina

Çmimi origjinal qe: 78,820 L.Çmimi i tanishëm është: 55,900 L.

-29%

Matrapik SDS Plus me 2 bateri 18 V, 5.0 AH, 2.6 J me motor pa karboncina

Matrapik SDS Plus me 2 bateri 18 V, 5.0 AH, 2.6 J me motor pa karboncina 78,820 L Çmimi origjinal qe: 78,820 L.55,900 LÇmimi i tanishëm është: 55,900 L.
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik SDS Plus me 2 bateri 18 V, 5.0 AH, 2.6 J me motor pa karboncina