Suport për blerje !

Matrapik SDS-PLUS, 800W, 3Jaul, shpimi ne beton 26mm

9,900 L

Matrapik SDS-PLUS, 800W, 3Jaul, shpimi ne beton 26mm

BPH1200 – Matrapik SDS-PLUS
Fuqi 800 W – Force goditese 3 Jaul
Nr rrotullimeve bosh 0-100 rpm
Shpimi ne beton 26 mm, Pesha 2.5 kg
Doreze ergonomike, me 3 funksione
Shpim preciz

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Matrapik SDS-PLUS
Matrapik SDS-PLUS, 800W, 3Jaul, shpimi ne beton 26mm 9,900 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

BPH1200 – Matrapik SDS-PLUS
Fuqi 800 W – Force goditese 3 Jaul
Nr rrotullimeve bosh 0-100 rpm
Shpimi ne beton 26 mm, Pesha 2.5 kg
Doreze ergonomike, me 3 funksione
Shpim preciz