Matrapik SDS-PLUS, 800W, 3Jaul, shpimi ne beton 26mm

Matrapik SDS-PLUS, 800W, 3Jaul, shpimi ne beton 26mm

8,900 L

Marka:BORMANN

Matrapik SDS-PLUS, 800W, 3Jaul, shpimi ne beton 26mm

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik SDS-PLUS, 800W, 3Jaul, shpimi ne beton 26mm