Suport për blerje !

Matrapik SDS-Plus 1500 W / 5.5 J, ne valixhe plasike

11,500 L

Matrapik SDS-Plus 1500 W / 5.5 J, ne valixhe plasike

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Matrapik SDS-Plus 1500 W / 5.5 J, ne valixhe plasike 11,500 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik SDS-Plus 1500 W / 5.5 J, ne valixhe plasike