Matrapik SDS-Plus 1300 W, 5 J

Matrapik SDS-Plus 1300 W, 5 J

10,500 L

Marka:BORMANN

Matrapik SDS-Plus 1300 W, 5 J

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik SDS-Plus 1300 W, 5 J