Suport për blerje !

Matrapik SDS-PLUS 1050W – 3,5Jaul – 3,7kg, shpimi ne beton 26mm

11,500 L

Matrapik SDS-PLUS 1050W – 3,5Jaul – 3,7kg, shpimi ne beton 26mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Matrapik SDS-PLUS 1050W - 3,5Jaul - 3,7kg, shpimi ne beton 26mm 11,500 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik SDS-PLUS 1050W – 3,5Jaul – 3,7kg, shpimi ne beton 26mm