Suport për blerje !

Matrapik SDS-PLUS 1000W 4 Jaul- ne valixhe plastike me 5 aksesore

9,900 L

BPH3000 – Matrapik SDS-PLUS 1000W 4 Jaul- ne valixhe plastike me 5 aksesore

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Matrapik SDS-PLUS 1000W 4 Jaul- ne valixhe plastike me 5 aksesore
Matrapik SDS-PLUS 1000W 4 Jaul- ne valixhe plastike me 5 aksesore 9,900 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik SDS-PLUS 1000W 4 Jaul- ne valixhe plastike me 5 aksesore