Matrapik SDS-max 1600W 9J me aksesore

Matrapik SDS-max 1600W 9J me aksesore

19,500 L

Marka:BORMANN

Matrapik SDS-max 1600W 9J me aksesore

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik SDS-max 1600W 9J me aksesore