Suport për blerje !

Matrapik SDS-Max 1500 W, forca goditese 25 Jaul me doreze ergonomike dhe funksion antivibrimi

49,900 L

Matrapik SDS-Max 1500 W, forca goditese 25 Jaul me doreze ergonomike dhe funksion antivibrimi

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Matrapik SDS-Max 1500 W, forca goditese 25 Jaul me doreze ergonomike dhe funksion antivibrimi 49,900 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik SDS-Max 1500 W, forca goditese 25 Jaul me doreze ergonomike dhe funksion antivibrimi