Suport për blerje !

Matrapik SDS-Max 1100 W, forca goditese 7.0 Jaul

28,500 L

Matrapik SDS-Max 1100 W, forca goditese 7.0 Jaul

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Matrapik SDS-Max 1100 W, forca goditese 7.0 Jaul 28,500 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik SDS-Max 1100 W, forca goditese 7.0 Jaul