Matrapik SDS-Max 1.500 W, 18 J me motor pa karboncina
129,900 L Shtoje në shportë

Matrapik SDS-Max 1.500 W, 18 J me motor pa karboncina

129,900 L

Marka:HIKOKI

Matrapik SDS-Max 1.500 W, 18 J me motor pa karboncina

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik SDS-Max 1.500 W, 18 J me motor pa karboncina