Suport për blerje !

Matrapik SDS-Max 1.150 W 9 J, 40 mm me motor pa karboncina

75,900 L

Matrapik SDS-Max 1.150 W 9 J, 40 mm me motor pa karboncina

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Matrapik SDS-Max 1.150 W 9 J, 40 mm me motor pa karboncina 75,900 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik SDS-Max 1.150 W 9 J, 40 mm me motor pa karboncina