Matrapik per thyerje SDS-Max 1.150 W, 8.5 J

Matrapik per thyerje SDS-Max 1.150 W, 8.5 J

69,500 L

Brand:HIKOKI

Matrapik per thyerje SDS-Max 1.150 W, 8.5 J

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik per thyerje SDS-Max 1.150 W, 8.5 J