Suport për blerje !

Matrapik per thyerje me me motor pa karboncina SDS-Max 1050 W

59,500 L

Matrapik per thyerje me me motor pa karboncina SDS-Max 1050 W

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Matrapik per thyerje me me motor pa karboncina SDS-Max 1050 W 59,500 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik per thyerje me me motor pa karboncina SDS-Max 1050 W