Matrapik per thyerje 1500 W, forca goditese 50 Jaul (perfshire set me dalta dhe graso)

Matrapik per thyerje 1500 W, forca goditese 50 Jaul (perfshire set me dalta dhe graso)

41,500 L

Marka:BORMANN

Matrapik per thyerje 1500 W, forca goditese 50 Jaul (perfshire set me dalta dhe graso)

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik per thyerje 1500 W, forca goditese 50 Jaul (perfshire set me dalta dhe graso)