Suport për blerje !

Matrapik per thyerje 1500 W, forca goditese 50 Jaul

42,500 L

Matrapik per thyerje 1500 W, forca goditese 50 Jaul (perfshire set me dalta dhe graso)

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Matrapik per thyerje 1500 W
Matrapik per thyerje 1500 W, forca goditese 50 Jaul 42,500 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

BDH4800

BORMANN – 0