Suport për blerje !

Matrapik me bateri 18 V / 2.8 J, me motor pa karbocina (vetem trup)

49,000 L

Matrapik me bateri 18 V / 2.8 J, me motor pa karbocina (vetem trup)

Matrapik me bateri 18 V / 2.8 J, me motor pa karbocina (vetem trup) 49,000 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik me bateri 18 V / 2.8 J, me motor pa karbocina (vetem trup)