Makineri per grirje mishi, dhe perimesh 2000 W

Makineri per grirje mishi, dhe perimesh 2000 W

18,500 L

Marka:BORMANN

Makineri per grirje mishi, dhe perimesh 2000 W

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Makineri per grirje mishi, dhe perimesh 2000 W