Makineri Multifunksionale 135W

Makineri Multifunksionale 135W

4,900 L

Marka:BORMANN

Makineri Multifunksionale 135W, 1000-32000rpm me 40 aksesore

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

 

BMG1350

BORMANN  Makineri Multifunksionale 135W, 1000-32000rpm me 40 aksesore