Suport për blerje !
Ofertë!

LU2A3300 – Disk druri 400 x 4.0 x 30 .00 mm Z 60

Çmimi origjinal qe: 27,570 L.Çmimi i tanishëm është: 18,500 L.

-33%

Disk druri 400 x 4.0 x 30 .00 mm Z 60

LU2A3300 - Disk druri 400 x 4.0 x 30 .00 mm Z 60 27,570 L Çmimi origjinal qe: 27,570 L.18,500 LÇmimi i tanishëm është: 18,500 L.
Brand:FREUD

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Disk druri 400 x 4.0 x 30 .00 mm Z 60