Suport për blerje !

LMLI20182 – Korrese bari me bateri 40V, 46cm /pa karboncina me 2 bateri 5.0Ah / kosh 60L/ 3 funksione

45,900 L

LMLI20182 – Korrese bari me bateri 40V, 46cm /pa karboncina me 2 bateri 5.0Ah / kosh 60L/ 3 funksione

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
LMLI20182 - Korrese bari me bateri 40V, 46cm /pa karboncina me 2 bateri 5.0Ah / kosh 60L/ 3 funksione 45,900 L
Brand:INGCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

LMLI20182 – Korrese bari me bateri 40V, 46cm /pa karboncina me 2 bateri 5.0Ah / kosh 60L/ 3 funksione