Suport për blerje !
Ofertë!

LC10000-03-532 – Lima rrethore per zinxhire 4.0 mm 1 cope

190 L

-27%

Lima rrethore per zinxhire 4.0 mm 12 cope

LC10000-03-532 - Lima rrethore per zinxhire 4.0 mm 1 cope 260 L 190 L
Brand:VALLORB

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Lima rrethore per zinxhire 4.0 mm 12 cope