Lavazh 2000 W me presion 150 bar (5 m tub dhe 5 m kabell)

Lavazh 2000 W me presion 150 bar (5 m tub dhe 5 m kabell)

18,500 L

Marka:BORMANN

Lavazh 2000 W me presion 150 bar (5 m tub dhe 5 m kabell)

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Lavazh 2000 W me presion 150 bar (5 m tub dhe 5 m kabell)